Wie zit er achter Ponytail Bracelets & More

Hallo, 

Aller eerst, leuk dat je een kijkje neemt op mijn webshop. Ik ben Renate Zuidema, 26 jaar en woon in Uithuizermeeden 

Een beetje info over mijzelf en hoe ik vanuit daar ben begonnen met het maken van de sieraden. 

Ik ben in 2009 gediagnosticeerd met Trigeminus Neuralgie oftewel Aangezichtspijn. Dit is een aandoening die zenuwpijn veroorzaakt in je gezicht. Hier heb ik 3 keer een hersenoperatie voor gehad en ik ben 1 keer bestraald. Helaas ben ik nooit pijnvrij geworden en ben ik nu ook klaar met alle ziekenhuis bezoekjes!. Na mn laatste hersenoperatie sept 2018 heb ik er gratis en voor niks Pfeiffer bij gekregen en verliep het herstel erg zwaar waardoor ik dus ook niet veel kon doen. 

Toen ben ik gaan denken... wat kan ik doen wat niet veel lichamelijke inspanning kost, wat ik leuk vind en toch ook een beetje met mn hobby paarden te maken heeft. Ik zag dat ik nog een staart had liggen van mijn overleden merrie Kimberley. Hier is dus het balletje gaan rollen en bleek dat ik het heel leuk vond om armbandjes te maken!. Vanuit hier ben ik dus ook armbandjes op bestelling gaan maken en werk ik nieuwe ideeën uit. 

Ik ben helaas afgekeurd mede door alle complicaties van de operaties. Maar dit vind ik zo leuk om te doen, dat ik ondanks de pijn die ik nog steeds heb, er toch mee door ga. Het geeft mij afleiding en een doel om andere mensen een leuk sieraad te geven met emotionele waarde. 

Hierdoor zijn mijn prijzen ook zo laag mogelijk. Ik haal alleen de kosten van de inkoop en materiaal dat ik gebruik eruit. En hou er vrijwel niks aan over, behalve hopelijk tevreden en blije klanten. 

Hieronder wat foto's van de viervoeters die in mijn leven zijn of zijn geweest!

 Kimberley

R.i.P

Kimberley is een 26 jarige KWPN merrie van de hengst Recruut. Haar stokmaat is 1,63 en een vos. Kimberley is maar liefst 23 jaar bij ons in de familie geweest. Zij is helaas ingeslapen omdat zij teveel last had van atrose. Lichamelijk was ze niet zo sterk maar haar karakter was enorm!

Beau Fleur

R.I.P

Beau Fleur is helaas niet lang bij ons geweest. Het was een 3 jarige ruin van de hengst Vainquer en we hadden hem net zadelmak gemaakt, helaas na 3 maanden bij ons kreeg hij heftige gaskoliek en is hij na een operatie helaas overleden.

Tenno

Tenno is een 19 jarige KWPN ruin van de hengst Kimberley x Zuidhorn. Tenno heeft een schofthoogte van 1,74 en is nu 10 jaar in mijn bezit. In het begin bokte hij mij er elke dag af. Maar na 10 jaar zijn we echt een combi geworden!. We rijden momenteel Z2 dressuur en doen ook aan crossen!. Ik hoop dat ik nog heel lang van hem mag genieten. Hij is echt mn beste maatje geworden!

Yellow de Cremello

Yellow is een 1 jarige welsh pony ruin met de bijzondere kleur Cremello. Yellow is geboren bij mijn schoonouders en ik was opslag verliefd op hem geworden! Yellow staat momenteel lekker te genieten op het land samen met 2 vriendjes!

Indiana Jones

Indiana Jones en nog maar net in de familie!. We hebben hem sinds 10 sept 2019. Het is een 6 jarige Ruin van de hengst Apache. Tenno wordt wat ouder en ik hoop dat Jones het werk rustig aan wat over kan nemen!. En dat we samen kunnen gaan shinen in de dressuurring!

Beau

Beau is een 2 jarige Franse Bulldog teefje. Ik heb beau gekregen als opvang hond. Vanwege haar enthousiaste persoonlijkheid paste ze niet meer in haar toemalige gezin. Beau verblijft op de boerderij van mijn schoonouders, dit ivm het nog niet hebben van een eigen huis en zij daar veel ruimte en vriendjes heeft. Elk weekend zie ik haar en zodra we een huisje hebben gaat ze mee!. 

Jingo

Jingo is een 2 jarige Duitse Herder reu die voornamelijk van mijn vriend Dominique is. Ook Jingo verblijft op de boerderij tot dat wij een eigen huis hebben gevonden met een lekkere grote tuin!